TONY BENNETT – The Classic Christmas Album (2011)

The Classic Christmas Album, είναι ο τίτλος του (ή ενός ακόμη) Χριστουγεννιάτικου σιντί, του αγαπημένου Tony Bennett, ο οποίος με τη χαρακτηριστική, απαλή και ζεστή φωνή του, τραγουδάει τα παλιά, κλασσικά τραγούδια, που χαρακτηρίζουν και ομορφαίνουν, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τις γιορτές των Χριστουγέννων..
Tony Bennett
Μετρώντας, πάνω απο 60 χρόνια στο χώρο της μουσικής, ο βραβευμένος με 14 Γκράμι Ιταλο-Αμερικανός  τραγουδιστής, στην ηλικία ήδη των 86!! γυρίζει απο συναυλία σε συναυλία, δίνει συνεντεύξεις, δε χάνει τραγούδι που να μη τραγουδήσει, ενώ, γύρω στα 50.000.000 άλμπουμ του έχουν ως σήμερα πωληθεί..

Στο γιορτινό του άλμπουμ, ο κομψότατος κύριος Bennett, μαζεύει τραγούδια απο παλιά του σιντί και παράλληλα, προσθέτει και κάποιες νέες εκτελέσεις με νέες συμμετοχές (π.χ. η Antonia Bennett, η κόρη του, τον συνοδεύει στο I’ ve Got My Love to Keep Me Warm, αλλά και η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου βάζει τη δικιά της πινελιά σε 4 τραγούδια του).
Tony Bennett back
Ο.. θρύλος της τζαζ, Bennett, έχει σημαδέψει κυριολεκτικά τα Χριστούγεννα, ερμηνεύοντας δεκάδες τραγούδια, με τη γοητευτική, βελούδινη φωνή του, ενώ, αξίζει να σημειώσουμε, πως αγαπιέται πάρα πολύ απο τους Αμερικάνους (και όχι μόνο) και θεωρείται απο τις πιο σπουδαίες φωνές, παγκοσμίως..

Βρήκαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και φυσικά σπάνια συνέντευξή του, στο ΒΗΜΑ, αν θέλετε να τη διαβάσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Σχολιάστε