Christmas Markets

Στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Αγορών σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα απο τις πιο ενημερωμένες σελίδες, σχετικά με τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα.
Altwiener Christkindlmarkt
– Christmas Markets all over the world
– German Christmas Markets

Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές, σήμα κατατεθέν σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, κάνουν την εμφάνισή τους, συνήθως το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και για ένα ολόκληρο σχεδόν μήνα, προσφέρουν στον κόσμο, κυριολεκτικά, έναν επίγειο παράδεισο με μοναδικό άρωμα, αυτό, των Χριστουγέννων..
Christmas Markets
Κάθε Χριστουγεννιάτικη αγορά παίρνει το όνομά της από την πόλη όπου φιλοξενείται..
Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, είναι μερικές από τις χώρες της Ευρώπης, που το.. ρίχνουν έξω την περίοδο των Χριστουγέννων, φτιάχνοντας απίθανες αγορές, σε κάθε γωνιά της  χώρας..
Christmas Market
Μικρές, ξύλινες, παραμυθένιες καλυβούλες, στις οποίες, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πολλά απίθανα πραγματάκια, όπως, παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα στολίδια χειροποίητα, βιβλία, είδη δώρων. μπισκοτάκια, κουλουράκια παραδοσιακά, αλλά και το παραδοσιακό κόκκινο αχνιστό κρασί με κανέλλα, Gluhwein, το κλασσικό ποτό των Χριστουγεννιάτικων αγορών, το οποίο συνήθως συνοδεύεται και από ένα λαχταριστό σαντουϊτσάκι με το επίσης παραδοσιακό λουκάνικο που… σπαέι μύτες από τη ώρα που θα πατήσετε το πόδι σας στην αγορά..

Καλοσωρίσατε στον απόλυτο παράδεισο των Χριστουγέννων!! 🙂

1 thoughts on “Christmas Markets

  1. Aπίστευτο μερικές έχουν βγ’αλει και πρόγραμμα πότε ανοίγουν !

Σχολιάστε