ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (1990)

Μια οικογένεια ετοιμάζεται να πάει διακοπές για τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, ξεχνώντας όμως σπίτι, ένα πιτσιρίκι.
Ευχάριστη ταινία για τις γιορτές, με πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και με το Μακάλεϊ Κάλκιν στα κέφια του, στο ξεκίνημά του.

Η χαρά του παιδιού, ποιος δεν έχει δει αυτή την ταινία…

Το σενάριο είναι του Τζων Χιούζ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρις Κολόμπους.

Το Μόνος στο σπίτι βγήκε στους κινηματογράφους το 1990 και θεωρείται από τις πιο εμπορικές ταινίες.

Ακολούθησαν άλλες 3 συνέχειες της ταινίας, αν εξαιρέσω τη δεύτερη η οποία ήταν πάλι με το Μακάλεϊ Κάλκιν και ήταν καλούτσικη, οι 2 τελευταίες ήταν…πολύ δύσκολο να τις δεις…

30 thoughts on “ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (1990)

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, Ο ΚΑΛΚΙΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.

  2. Καλησπέρα, να προτείνω και μία ταινία για την οποία δεν έχεις ακόμη μιλήσει: «It’s a wonderful life» με τον James Stuart, ασπρόμαυρη Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

  3. Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι εκπληκτική ταινία.
    Θα γράψουμε καί γι’ αυτή !!

  4. sas protino na ta dite ola kai to 1,to2,to3 kai to4!!!!!!!!!!!xanetai !!!!!euxaristei tainia kai se opoin aresei gia tous allous den tha mporesoume!!

  5. geia s einia poli orea i tenia s mou aresi para poli to vleo apo mikri to ergo s einia fantastiko sixaritiria:)

  6. τις εχο δει ολες τις τενιες του και ειναι πολι γαματεσ και τορα ειναι πολυ μαγαλος εχει οικογενεια

  7. παιδια να ροτησω κατι φετος το 2012 θα την βαλει την ταινια μονος στο σπιτι να την δουμε τα χριστουγγενα και αν την βγαλουνε στα περιπτερα να την αγορασουμε στο εθνος οπος και στο 2007

  8. παιδια θελω να με βοηθησετε σε μια ταινια.Αν ειναι ευκολο!την ψαχνω χρονια και δυστηχως δεν γνωριζω τον τιτλο.Ελπιζω να καταλαβεται την περιγραφη μου.Ειναι λοιπον δυο κλεφτες που πηγαινουν σε ενα σπιτι λογικα για να κλεψουν (οι δυο τυποι ειναι απρομαλληδες και εχουν μουστακι)φερνει πολυ στο μονος στο σπιτι..Αυτο που θυμαμαι επισης ειναι οτι ενα πιτσιρικι τους κανει την ζωη κολαση με χειροτερες παγιδες απο το μονος στο σπιτι.Πιστευω οτι ειναι πιο καλυτερο.Θυμαμαι επισης και μια παγιδα που ενας ακουμπησε μια σωληνα η οποια ζεματαγε και επαθε εγκαυματα..Αυτα,δεν θυμαμαι κατι αλλο.Σας παρακαλω αν ξερετε βοηθηστε.Λογικα ειναι πολυ παλια..

  9. Δυστηχως δεν την βρηκα,σ’ ευχαριστω παντως για το lιnk.Αν σε περιπτωση που την βρεις να μου το πεις…

  10. Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάτι παραπάνω απο στοιχεία, μπας και μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο? 🙂

  11. Ξερεις εχουν περασει και πολλα χρονια και δεν θυμαμαι και πολλα..Οπως αναφερα και πιο πανω,ειναι δυο κλεφτες και λογικα πανε να παραβιασουν το σπιτι.Αλλα ειναι ενα μικρο παιδι και τους κανει παγιδες για να μην μπουν στο σπιτι..Ειναι παλια ταινια…το μονο που θυμαμαι ειναι πως ηταν οι κλεφτες ασπρομαλλιδες και με μουστακι…Και αν δεν κανω λαθος τα παιδια ειναι δυο.

  12. οκ, θα το ψάξω πιο πολύ και μέχρι αύριο θα σου πω για οτιδήποτε νεότερο..
    Απλά, μου κάνει εντύπωση, που δε μου λέει κάτι η ταινία, έστω και κάτι μικρό…

    οκ.. Lets keep on searching.. 🙂

  13. Mακαρι να το βρεις!!!δεν θυμαμαι κατι περισσοτερο,εχουν περασει και χρονια..Καλο ψαξιμο και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!!

  14. 8εςω να μου στειλετε το link gia na dw to home alone 1 με ελληνικους υποτιτλους ,εχω ψαξει παντου και δεν το εχει πουθενα!

Σχολιάστε