ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ – Θέατρο Badminton (2011)

Cinderella On Ice25 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2011 στο Θέατρο Badminton, στην Αθήνα.

Τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg State Ice Ballet), έρχονται για ακόμη μια χρονιά, στην Ελλάδα, μέσα στην καρδιά του Χειμώνα, παρουσιάζοντας το κλασικό έργο του Sergei Prokofiev, «Σταχτοπούτα»..

Πρωταγωνιστές, 44 διάσημοι χορευτές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα υπερθέαμα, προβάλλοντας την αρμονία, την κομψότητα και τη χάρη του κλασικού μπαλέτου με το δυναμισμό, την ισορροπία και το συγχρονισμό του καλλιτεχνικού πατινάζ.
Χορογράφος, ο Konstantin Rassadin, απο τους πιο μεγάλους Ρώσους χορευτές, ο οποίος μεταφέρει με αξιοθαύμαστη τέχνη την αυθεντική χορογραφία του Marius Petipa στον πάγο, αντικαθιστώντας τις πουέντ με παγοπέδιλα!!

Με πολλά βραβεία, διεθνείς διακρίσεις και περισσότερες από 10.000 παραστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, τα διάσημα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, που σήμερα περιλαμβάνουν περισσότερους από 100 χορευτές, ανάμεσά τους και μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του καλλιτεχνικού πατινάζ, υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονες δόσεις παραμυθιού, ομορφιάς και χαράς και να μας εισάγουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Cinderella On Ice25 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2011 στο Θέατρο Badminton, στην Αθήνα.

Οι ημέρες και ώρες των παραστάσεων είναι οι ακόλουθες:

Παρασκευή 25/11 και Παρασκευή 2/12 Ώρα Έναρξης: 20:30
Σάββατο 26/11 και Σάββατο 3/12 Ώρα Έναρξης: 17:00 και 20:30
Κυριακή 27/11 και Κυριακή 4/12 Ώρα Έναρξης: 12:30 και17:00

Οι τιμές των εισιτηρίων, θα κυμανθούν απο 24 έως 46 ευρώ, ενώ, για παιδιά και σπουδαστές, η έκπτωση θα είναι 50%.
(Τώρα που το σκέφτομαι, πάντα ήμουν – και παραμένω – ένα παιδάκι…)

Για περισσότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ στα ακόλουθα link, http://www.ticketnet.gr / http://www.badmintontheater.gr, από όπου ο Froggy πήρε και όλες τις πληροφορίες, σχετικά με τις παραστάσεις της Σταχτοπούτας στον Πάγο.

1 thoughts on “ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ – Θέατρο Badminton (2011)

Σχολιάστε