ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (2014-2015)

Η προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει ήδη ξεκινήσει!

Στόχος της νέας δημοτικής αρχής να γίνουν εκδηλώσεις σε όλο το νησί και συγχρόνως να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης αξιοποιώντας το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί, πρόκειται να ξεκινήσουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2015. Είκοσι τρεις ημέρες γεμάτες όμορφες καλλιτεχνικές και παιδικές εκδηλώσεις.
Christmas
Ο ΔΟΠΑΡ καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν νασυμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου Ρόδου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ προκειμένου να ενημερώσουν τον οργανισμό για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις που προγραμματίζουν ώστε να ενταχθούν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου.

Τα σημεία τα οποία θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης είναι η πλατεία Δημαρχείου, το Δημοτικό, Θέατρο, το Ακταίον, η πλατεία Κύπρου και η πλατεία Ζίγδη (Ακαδημίας). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 23 Νοεμβρίου.

Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με το γραφείο εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΡ στο τηλέφωνο:
22410 27427 εσωτερικό 1
φαξ:22410 78649
email:culorgrh@otenet.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s