ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ (Χριστούγεννα 2014-2015) – Διαγωνισμός αφίσας

To παραμύθι άρχισε να ξετυλίγεται για 11η χρονιά στη Δράμα και η όμορφη πόλη  μεταμορφώνεται στη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.Το «Χωριό του Αη-Βασίλη» βάζει τα καλά του, πασπαλίζεται με χρυσόσκονη και κάθε γωνία της Δράμας θυμίζει ένα παραμύθι που « προκαλεί» μικρούς και μεγάλους να το ζήσουν, φορώντας το πιο λαμπερό χαμόγελο.
Oneiroupoli
Ο Δήμος Δράμας και η Οργανωτική Επιτροπή της «Ονειρούπολης» καλούν μικρούς και μεγάλους μαθητές να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό αφίσας (ζωγραφιά ή φωτογραφία) με θέμα «Τα Χριστούγεννα».

Βάλτε στα πινέλα σας τα πιο εντυπωσιακά χρώματα, καταγράψτε με τον φωτογραφικό σας φακό τις πιο απίθανες εικόνες και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό. Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και ο κάθε καλλιτέχνης θα πάρει δώρο ένα tablet.

Όροι Διαγωνισμού:

  • Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ή και δύο το πολύ φωτογραφίες ή ζωγραφιές.
  • Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 9η Ιανουαρίου 2015.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου.  Ο φάκελος με την φωτογραφία ή την ζωγραφιά θα αποστέλλεται στην διεύθυνση Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας, Βερμίου 2& 1ης Ιουλίου,  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση

« ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ».

  • Κάθε  διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το έργο του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
  • Η απόφαση επιλογής για την αφίσα από την πενταμελή επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
  • Τα δώρα που θα κερδίσουν οι «καλλιτέχνες» της αφίσας είναι 3 tablet για τους πρώτους τρεις που θα διακριθούν.
  • Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.
  • Ο Δήμος Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2521350646 & 2521350725 – oneiroupoli@dimosdramas.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s