ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ (2013-2014)

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα η Θεσσαλονίκη Αλλιώς και το free press parallaxi σας καλούν την Πέμπτη 19.12.2013 στις 16:00 στο νεοκλασικό κτίριο της Σχολής Τυφλών, Βασιλίσσης Όλγας 32, στην εκδήλωση «Τα Χριστούγεννα του αλλιώς! Τι είναι για σένα φως;»
christmas
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει :

Τετάρτη 18/12/2013
11:30-12:30 Αφήγηση παραμυθιού για τα παιδιά του δημοτικού από την κ. Μπέρσου Αφρούλη με τίτλο «Η κόρη του Μυλωνά».

Πέμπτη  19/12/2013
16:00-18:00  Δημιουργία 3D κατασκευής από το εργαστήρι ζωγραφικής και δημιουργικής έκφρασης ‘Κριστιμπονι’, με τη συμμετοχή των  παιδιών της σχολής.

18:00 – 19:00  “To Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών γιορτάζει τα Χριστούγεννα» με τη συμμετοχή του τμήματος παραδοσιακής μουσικής του ΚΕΑΤ, που θα συνοδέψει τα παιδιά του Δημοτικού στα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου παραδοσιακής μουσικής, κου Χαροκόπου Βασίλη.

19:00-19:30     Το κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη γιορτή της σχολής τυφλών με το Σύνολο Εγχόρδων «Ροτόντα», υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ειρήνης Ντράγκνεβα» ταξιδεύοντάς μας με τις μελωδίες τους.

19:30-21:00  Βιωματικό παιχνίδι, σε συνεργασία με την ομάδα χορού Latin του ΚΕΑΤ υπό την καθοδήγηση της εθελόντριας χοροδιδασκάλου κ.Μάρθας Σεραπίδου και του τμήματος παραδοσιακών χορών του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας  κ. Αγγελίνας Χρυσαργύρη. Το βιωματικό παιχνίδι θα έχει διάρκεια 30 λεπτών και θα υπάρξουν τρία γκρουπ των δέκα ατόμων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s