VICTORIAN FESTIVAL OF CHRISTMAS – Portsmouth

Το Πόρτσμουθ, κάθε χρόνο, αφιερώνει ένα Σαββατοκύριακο στα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων, τα πολύ παλιά χρόνια, δίνοντας μια υπέροχη και ξεχωριστή γεύση στο καθιερωμένο πλέον για την πόλη, Βικτωριανό Φεστιβάλ Χριστουγέννων..
2
Για 20ή συνεχόμενη χρονιά, το Ναυπηγείο του Πόρτσμουθ (εκεί όπου μεγάλωσε ο πατέρας του Ντίκενς), γεμίζει χρώματα, αρώματα και μουσικές, όλα μέσα απο πραγματικές εικόνες που μεταφέρουν τον επισκέπτη στα Βικτωριανά χρόνια..
7
Μικροί και μεγάλοι παρελαύνουν στους δρόμους, ντυμένοι μέσα σε Βικτωριανά κοστούμια, ενώ το χιόνι πέφτει πυκνό στα σοκάκια της πόλης..
4
3
Παρέες απο πιτσιρίκια ψάλλουν τα Κάλαντα στους περαστικούς, ενώ, ο περιβόητος κακοποιός Φάγκιν, κρυμένος σε μια γωνιά, προσπαθεί να γραπώσει τον Όλιβερ Τουίστ..
6
Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ, θα μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους και στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, απο όπου μπορούν να γευτούν τοπικές και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ενώ, δε θα λείψουν και οι πατροπαράδοτοι πάγκοι με παιχνιδάκια, κούκλες, δώρα για τα παιδιά, αλλά και ξύλινα, χειροποίητα στολιδάκια για το δέντρο..
1
O Father Christmas, δε θα μπορούσε να λείπει απο το Φεστιβάλ. Ντυμένος στα πράσινα, υπόσχεται να μοιράσει στους επισκέπες δώρα και πολλά χαμόγελα.
5
Οι Χριστουγεννιάτικες Βικτωριανές εκδηλώσεις στο Πόρτσμουθ, ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2019.
Ώρες λειτουργίας: 10 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Για περισσότερα, κλικ εδώ.

1 thoughts on “VICTORIAN FESTIVAL OF CHRISTMAS – Portsmouth

Σχολιάστε